Umed, cald, jertfelnic

Posted on

Poftim. Ia-mă! A ta sunt. Dar nu abuza prea mult de acordul meu. Profită flămând de graniţele lui nedefinite clar, desenate suav şi uşor trist în zâmbetul pe care te lăcomeşti să mi-l acoperi cu gura ta umedă. Ştiu că-s doar sânge şi flacără în braţele tale, nu e loc pentru spirit şi gânduri.

Fă-mi contur nou pentru buzele uscate de ticăloasa aşteptare. Numeşte-mă „iubito”, să uit preţ de-o respiraţie că sunt fiica părinţilor mei. Să mă simt doar a ta, de parcă am renăscut într-o secundă din dorinţa ta. Mă voi zbate să-ţi înmiesc porţia de mângâieri cu care îmi torturezi dulce pielea aburindă. O să mă lupt cu tine, să nu-ţi rămân datoare cu nimic. Nu te chinui să-mi afli gândul din ochii galeşi când îmi răstorni capul pe spate. Îmi savurez chinul, îmi răzbun egoistă nopţile adormite în curânda uitare. Îţi privesc foamea ca o panteră. Te voi înşfăca atunci când mă crezi mai calmă. Îţi voi devora trupul fără milă, palmele mele au dinţi de dorinţă sălbăticită în aşteptare. Gura mea va frige toate locurile care îţi vor prevesti festinul. Nu ştii ce furie ai dezlegat când mi-ai spus că mă vrei…

Ia-mă. Pune-mi în carne semnul care mă domesticeşte. Din arsura trupului culege-mi nevoia de dăruire. Redă-mă mie însămi, făcându-mă iubita ta. Atât cât te pricepi să o faci, cât simţi, cât poţi. Nu-ţi cer mai mult. Du-mă până acolo unde pot să sfidez nebună orice înger trecător, să concurez cu înaltul unui rai promis de secole.

Nu ştii, nu mă cunoşti, dar ai început să mă recunoşti. Sunt în tăcerile tale, în nopţile tale albe, în prima ta erecţie adolescentină, în prima ta nevoie de bărbat, în prima ta fantezie.

Priveşte-mă. Umed. Cald.

Fiindcă-ţi voi urma în somnul tău. Ca un înger lipsit de aripi, fiindcă a îndrăznit să iubească. Nu am nevoie de Raiul lor. Îl am pe-al meu. În inima ta.

14 responses »

 1. Feciorelnic si in acelasi timp, pagan de pacatos. Place. 😀

  Apreciază

  Răspunde
 2. Rânduri pătimașe, recomandate pentru a cunoaște mai bine o parte din neînțelesele femei. 🙂

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  • Da, Petru. Eu nu mă sfiesc să îmi explorez, fie şi doar în scris, latura pe care cei mai mulţi dintre oameni o neagă sau o trec sub o falsă pudibonderie. Lipsa inhibiţiilor e greu digerabilă pentru cei mai mulţi, însă eu îmi asum fiecare gând şi cuvânt.
   Patima nu e un păcat, sau dacă e, e primordial şi e baza tuturor definiţiilor despre cel mai longeviv subiect al tuturor timpurilor: dragostea.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 3. Frumosul suflet de femeie! Minunat text!

  Apreciază

  Răspunde
 4. Te salut, Irina! Ti-am adus un „virus”! Daca ai putin timp liber, gasesti motivatia in articolul de pe blogul meu. Nu este nici o problema daca nu vrei sa faci o postare speciala pentru „virus”. Functioneaza pe principiul piramidal si daca nu renunta nimeni, in curand ar trebui sa postam toti, doar Liebster Avard. Totusi, m-as bucura daca as avea punctual tau de vedere, pentru intrebarile lansate de mine, in „joc”, macar sub forma unui mesaj.

  Apreciază

  Răspunde
 5. Nu prea este de comentat la astfel de cuvinte „fierbinți”. Dar mi-au plăcut și voiam să știi asta.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde

Lasă un comentariu

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: